Bijela ruža - Ravna Gora, Gorski Kotar

Bijela ruža - Ravna Gora

Nalazimo se u Ravnoj Gori, dva kilometra od centra prema Staroj Sušici ili četiri kilometra od odvojka autoceste Rijeka-Zagreb u Šijama. Bistro je u obiteljskom vlasništvu. Bijela ruža također ima dvokrevetne sobe kategorizirane sa tri zvjezdice. Osim uobičajene ugostiteljske usluge, nudimo i uslugu organiziranja velikih svečanosti poput svadbi, krštenja, krizmi, rođendana, raznih obilježavanja godišnjica i slično. Posebno smo ponosni na gastronomsku ponudu domaće goranske kuhinje, bilo da se radi o lovačkim jelima, domaćim specijalitetima, jelima od gljiva ili ostalim jelima po narudžbi. Uvijek spremni na nove kulinarske izazove, očekujemo Vas u našem objektu.

Za sve goste osiguran je parkirališni prostor, a u sklopu objekta imamo natkrivenu terasu, dnevni boravak za zajednička druženja gostiju, te frizerski salon.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.